Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte kool met casselerrib recept
Witte kool met casselerrib recept

Witte kool met casselerrib


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een römertopf (ca 3,5 liter) met deksel ca. 15 minuten in ruim koud water. Maak de kool schoon, snijd hem in vieren en haal de stronk eruit. Snijd de kool in grove stukken. Schil de wortels en maak ze schoon. Maak de tomaten schoon en snijd ze samen met de wortels aan stukken. Was het vlees en dep hem droog en snijd in blokjes. Droog de römertopf af, doe de voorbereide groente, het vlees, de laurierbladeren en de peperkorrels erin. Roer de tomatenpuree door 375 mililiter water en breng op smaak met zout en peper. Giet het mengsel over de groente. Plaats de römertopf met deksel in de koue oven, bak het geheel ca. 1 uur en 15 minuten op 200 graden C. serveer met brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte kool met casselerrib recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven