Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Witlofschotel met gehakt, ham en kaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de witlof schoon en halveer ze. Bak ze in een beetje boter.
Schil de aardappels en kook ze gaar.
Stamp de aardappels met melk en boter tot een puree.
Schep de puree in een grote ovenschaal.
Bak het gehakt bruin en rul met zout en peper.
Neem een halve witlof en snij het binnenste deel er uit, vullen met gehakt en de andere helft er op. Plaats in ovenschaal en doe dit met alle stronken.
Leg op elke stronk een plak ham en kaas.
Maak een kaas saus van de boter, de bloem, de melk en de geraspte kaas en schenk dit over de witlof.
Strooi er naar smaak kaas over en zet 30 min in de oven op 200 graden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlofschotel met gehakt, ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven