Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof vlees schotel recept
Witlof vlees schotel recept

Witlof vlees schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in kleine blokjes snijden en bakken. Als het bijna gaar is de spekjes toevoegen en op smaak brengen met zout en peper uit de molen. Witlof stoven en in stukjes snijden. Aardappels koken en er puree van maken. Dat op smaak brengen met nootmuskaat. Breng een laagje puree aan in een ovenschaal, verdeel dan de witlof en het vlees erover en dan weer een laag aardappelpuree. Strooi er dan de paneermeel over. Zet de schaal in een verwarmde oven 180 graden C. voor 10 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof vlees schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven