Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof schotel recept
Witlof schotel recept

Witlof schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en breng ze aan de kook. Maak er puree van met melk, klontje boter, zout en peper. Ui fijn snijden en licht fruiten in de pan. Daarna de gehakt toevoegen en meebakken. Daarna de champignons toevoegen en een paar flinke eetlepels pesto (naar eigen smaak) toevoegen. Witlof fijnsnijden (het hart van de witlof verwijderen) en even blancheren. Goed uit laten lekken en de witlof in een ovenschaal leggen. Daar overheen gaat het gehaktmengsel. Daarna de puree er over heel dicht smeren. Geraspte kaas erover en even in de oven. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven