Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
witlof met ham recept
witlof met ham recept

witlof met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof even koken en afgieten. Na afkoeling in rauwe ham rollen en in ovenvaste schaal leggen. Bosuitjes, knoflook en gember zachtjes bakken in kokos-of olijfolie. Dan rode paprika en tandoori erdoor en na 2 minuten de kokosmelk. Dit sausje over de witlof doen en daar bovenop de plakken geitenkaas. (2 per witlof). Dan 15 min. in voorverwarmde oven (190 graden C.) Dit recept kan een dag van tevoren klaargemaakt worden. Bewaren in de ijskast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven