Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel  sinaasappel en tomaat recept
Visschotel  sinaasappel en tomaat recept

Visschotel sinaasappel en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de prei en snijd deze in ringen. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en roerbak hierin de prei 2.5 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Verwijder met een scherp mesje de schil van de sinaasappelen, zodat het wit niet meer zichtbaar is en snijd in plakken.
Was de tomaten en snijd ze in plakken.
Vet een platte ovenschaal in.
Wrijf de vis in met peper en zout en leg in de ovenschaal, verdeel de prei erover, bestrooi met de cranberries en leg de sinaasappel, de tomaten en de geitenkaas erop en bestrooi met peper. Besprenkel met olijfolie en strooi er wat tijm over.
Bak het geheel af in een voorverwarmde oven op 200 graden in circa 35 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel sinaasappel en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven