Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel met Camembert recept
Visschotel met Camembert recept

Visschotel met Camembert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de Camembert in plakken van 1 centimeter dik. Was de vis en dep de filets droog met keukenpapier. Druppel citroensap over de vis en laat dit even intrekken. Bestrooi vervolgens met paprikapoeder, zout en peper. Wrijf dit stevig in. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de helft van de vis op de bodem van de schotel en hierop de tomaten met de ronde kant naar boven. Strooi zout, peper en peterselie over de tomaten. Op de tomaten komt de rest van de vis te liggen. Leg hierop de plakken Camembert. Meng wat peper en zout door de slagroom en schenk het mengsel over de vis. Zet de schaal ca 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven (225 graden) tot de vis gaar is.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree en sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel met camembert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven