Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis met spinazie-kaasgratin recept
Vis met spinazie-kaasgratin recept

Vis met spinazie-kaasgratin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie, pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de knoflook en de helft van de ui in 1 eetlepel hete olie. Laat de spinazie slinken. Breng op smaak met zout en peper en nootmuskaat. Laat hem eventueel uitlekken. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, laat hem uitlekken. Fruit de rest van de uien in 1 eetlepel hete olie, voeg de tomaten en de kruiden toe, breng op smaak met zout en peper, breng aan de kook en laat het geheel op een zacht vuur 8- 10 minuten zachtjes koken. Dep eventueel de vis droog en halveer hem, druppel er citroensap over, laat de vis even marineren. Breng de tomatensaus op smaak, meng het met de pasta en verdeel het in een ingevette ovenschaal. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem op de pasta, verdeel de spinazie en de kaas over de vis. Bak het geheel 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis met spinazie-kaasgratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven