Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verstopte worstjes met aardappelpuree en bosui recept
Verstopte worstjes met aardappelpuree en bosui recept

Verstopte worstjes met aardappelpuree en bosui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de melk aan de kook met 4 deciliter water en zout. Voeg de aardappelpureemix toe en meng het met de garde. Verwarm de knakworstjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de bosuitjes met mosterd en 2/3 van de geraspte kaas toe aan de aardappelpuree en meng het goed door elkaar. Vet een ovenschaal in met boter en verdeel de helft van de puree over de bodem. Leg de knakworstjes op de puree en dek af met de rest van de puree. Meng de geraspte kaas met paneermeel en bestrooi de schotel ermee. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en bak het gerecht in het midden van de oven 10 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verstopte worstjes met aardappelpuree en bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven