Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfiletschotel recept
Varkensfiletschotel recept

Varkensfiletschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Varkensrollade insmeren met mosterd,zout en peper. Bruin braden, met water afblussen en de knoflook erbij ca. 40 minuten. Laten afkoelen, in plakken snijden. Deze in vuurvaste schaal leggen en met ananasringen bedekken en met kaas bestrooien. Zonder voorverwarmen in oven zetten en op 150 graden C. verwarmen ca 45 min. in laten staan. Saus maken met 2 deciliter water, 2 deciliter ananassap, tomatenpuree en cayennepeper. Met maizena binden tot een dikke saus, afwerken met scheut cognac. Serveren met stokbrood, aardappelkroketjes of rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit varkensfiletschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven