Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uienpizza recept
Uienpizza recept

Uienpizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Laat het deeg ontdooien. Verhit de helft van de olijfolie in een hapjespan en fruit de uien afgedekt op matig vuur in 25 minuten zacht, maar niet bruin zijn. Schep de uien af en toe om. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg de deegplakjes op de bakplaat en druk de naden met wat water dicht. Vorm een opstaand randje. Bestrijk de rand met de rest van de olijfolie. Strooi de rietsuiker over de uien en laat het smelten en iets kleuren. Breng het op smaak met zout en tijm. Schep de uien over de taartbodem en verdeel de olijven erover. Bak de uienpizza in 30 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit uienpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven