Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tuinbonen schotel met hamburgers recept
Tuinbonen schotel met hamburgers recept

Tuinbonen schotel met hamburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ovenschaal invetten met boter en de oven voorverwarmen 5 minuten bij 200 graden C. De dubbelgedopte tuinbonen verdelen in de ovenschaal dan de magere spekreepjes en leg daarop plakjes van de kruidenboter. De blokjes aardappel leg je als allerlaatst er over heen en dan het kruidenmengsel. Verdeel dan het eiermengsel over de hele ovenschotel heen. Zet de oven op 200 graden C. en bak het in ongeveer 60 minuten lekker knapperig. Na 40 minuten kun je dan de hamburgers bakken met de uienringen, niet op hoog vuur.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tuinbonen schotel met hamburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven