Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tacoschotel uit de oven recept
Tacoschotel uit de oven recept

Tacoschotel uit de oven


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Gehakt rul bakken met kruiden en de knoflook. Ondertussen onderin de ovenschaal de zak dorito's storten. Daaroverheen het gehakt aanbrengen. Vervolgens de zak salade er overheen en afdekken met een laag crème fraîche (waar je 2 tenen knoflook doorheen hebt geroerd). Tot slot afdekken met een zakje geraspte kaas. Heel even (anders wordt de sla warm !) onder de grill totdat de kaas gesmolten is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tacoschotel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven