Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool-ovenschotel recept
Spitskool-ovenschotel recept

Spitskool-ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappels in plakjes en kook deze in water met zout in 15 minuten gaar. Kook de kool ondertussen in 10 minuten beetgaar, giet af in een vergiet en druk het overtollige vocht eruit. Giet de aardappels af en schep ze om met de boter en de mosterd. Laat afkoelen en breng ze op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekblokjes in eigen vet. Voeg de kool toe en roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het mengsel over de bodem van de ovenschaal. Leg de cocktailworstjes er bovenop. Leg dan de aardappelschijfjes er dakpansgewijs op. Bestrooi met de kaas en bak de schotel in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spitskool-ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spitskool-ovenschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Let op! Niet alle coctailworstjes zijn Glutenvrij!
    Gm gaf dit recept op 9 april 2011 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven