Spinazie-zalm-lasagne voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Laat de spinazie op middelhoog vuur afgedekt ca. 15 minuten ontdooien.
  2. Roer er regelmatig doorheen.
  3. Laat afkoelen.
  4. Vet een grote ovenschaal 22 x 30 cm, ca. 6 cm hoog, in.
  5. Roer de crème fraiche glad en strijk een dunne laag op de bodem.
  6. Leg er 4 lasagnebladeren op, strijk er nog een dunne laag crème fraiche op en leg de helft van de erop.
  7. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  8. Kluts de , breng ze op smaak met en en roer ze door de spinazie.
  9. Giet het mengsel op de zalmlaag.
  10. Leg eerst de resterende en vervolgens de rest van de lasagnevellen erop.
  11. Bestrijk de lasagne met de resterende crème fraiche en bestrooi met de kaas.
  12. Bak de lasagneschotel 50-60 minuten in de oven op 200 graden C.
  13. Verdeel de lasagne in 12 stukken.
  14. Smaakt koud en warm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie a la creme
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter om in te vetten en jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten en jongbelegen kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter om in te vetten en jongbelegen kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • jongbelegen kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
681 kcal
34%2724 kcal
Vetten
41 g.
59%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinazie-zalm-lasagne voor buffet