Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie taart recept
Spinazie taart recept

Spinazie taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg en de spinazie ontdooien. Lek de spinazie goed uit en doe die in een kom. Klop de eieren op. Voeg de uitgeperste knoflook, geraspte kaas en eieren toe aan de spinazie en roer goed door. Voeg wat zout en peper toe. Doe de plakken bladerdeeg op elkaar en rol er een grote plak van. Vet een springvorm in en bekleed die met het deeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak het deeg 10 minuten voor in het midden van een voorverwarmde oven op 180 graden C. Giet dan het spinazie mengsel in de springvorm en en het nog 40 minuten terug in de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit spinazie taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven