

Spinazie-ovenschotel
- Nederland
- Ovenschotels
- 4 portie(s)
- 10 minuten
- 25 minuten
- breemer
Ingrediënten
- 2 pakken diepvries spinaziedeelblokjes
- 1 el olie
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 3 eieren
- 1 bekertje crème fraîche light 125 milliliter
- 1 zakje gemalen belegen kaas 175 gram
- nootmuskaat
- aardappelpuree
- Klontje boter
Bereidingswijze
Verhit de olie en roerbak de ui en de knoflook goudbruin
Voeg de bevroren spinazie toe en laat al roerend ontdooien
Klop de eieren los met de crème fraîche, helft van kaas, zout peper en nootmuskaat en schep door spinaziemengsel.
Maak puree uit pakje of vers.
Vul een ovenschaal met een laagje puree, laagje spinaziemengsel, puree, spinaziemengsel, eindig met puree en bestrooi met de rest van de kaas en klontjes boter
20 à 25 min in oven.
Meer Recepten
- Opgerolde spinazie ovenschotel4 porties
45 minuten
nadine - Kip-spinazie ovenschotel4 porties
35 minuten
jolanda - Aardappel spinazie ovenschotel4 porties
1 uur
peter310561
Allergenen Informatie
Voor dit spinazie-ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Spinazie-ovenschotel