Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-ovenschotel met bladerdeeg recept
Spinazie-ovenschotel met bladerdeeg recept

Spinazie-ovenschotel met bladerdeeg


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil en was de aardappelen en kook ze in ca. 20 minuten in water met zout.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Verwarm in een hapjespan de olie en roerbak de ui en de knoflook, voeg het gehakt en de kruiden toe en roerbak het gehakt rul.
Giet de aardappelen af, stamp ze fijn met de melk en een klontje boter.
Verwarm de oven voor op 200 graden
Voeg een beschuit aan de spinazie toe en roer dit met een vork goed door de spinazie
Schep de aardappelpuree in een ovenschaal, vervolgens het gehaktmengsel, daarna de spinazie en dan afdekken met bladerdeeg prik met een vork wat gaatjes in het bladerdeeg en bestrijk met eigeel. Bak de schotel ca. 35 minuten in de oven goudbruin

Serveersuggesties

je kunt eventueel ook nog wat zeezout op het bladerdeeg strooien

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-ovenschotel met bladerdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven