Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinatkuchen recept
Spinatkuchen recept

Spinatkuchen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien, spekjes en gehakt gaar bakken in een pan en daarna knoflook toevoegen. Brood en kaas in stukjes snijden. De spinazie ontdooien en toevoegen. Ovenschaal met bladerdeeg bekleden, alle ingredienten mengen en erin doen. Bedekken met bladerdeeg en ruiten in snijden. Ongeveer een half uur in de oven op 180 graden C. bruin en knapperig laten worden.

Serveersuggesties

Eventueel de spinazie vervangen door broccoli of bloemkool.

Allergenen Informatie

Voor dit spinatkuchen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven