Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met zalmroom recept
Spaghetti met zalmroom recept

Spaghetti met zalmroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Dep de vis droog en snijd hem in grove stukken. Was de lente-uitjes en snijd in kleine ringetjes. Pel en snipper de ui. Verhit 1 eetlepel boter in de pan. Bak de zalm hierin 2.5 minuten goudbruin. Fruit de lente-uitjes kort mee. Breng op smaak met zout, peper, chilipoeder en citroensap. neem alles uit de pan. Verhit 1 eetlepel boter in het braadvet en fruit de ui. Voeg de tomatenpuree en de bloem toe, bak beide kort mee. Roer 200 milliliter water, slagroom en het bouillonblokj erdoor. Breng de saus aan de kook en laat hem ca. 5 minuten koken. Breng op smaak. Leg de spaghetti in de vorm van nestjes in een ingevette ovenschaal (ca. 25 x 30 cm). Verdeel de zalm en de lente-uitjes over de spaghetti. Giet de saus er overheen. Bestrooi met de kaas. Bak de schotel in een voorverwarmde oven ca. 12-1 5 minuten op 225 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met zalmroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven