Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snijbonen-aardappelschotel recept
Snijbonen-aardappelschotel recept

Snijbonen-aardappelschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schil en was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook de aardappelblokjes 5 minuten in licht gezouten water. Snijd de snijbonen in stukjes van 2 cm en kook ze 5 minuten in ongezouten water. Bedek de bodem van de braadslee met olijfolie en pers de knoflook erboven uit. Voeg de aardappelblokjes en boontjes toe en bak het gerecht op hoog vuur al omscheppend 5 minuten. Breng het op smaak met oregano, majoraan en zout. Zet de schotel 30 minuten in de oven. Schep het gerecht elke 10 minuten evene om, zodat ze aan alle kanten kleuren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snijbonen-aardappelschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven