Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzels met champignonroomsaus recept
Schnitzels met champignonroomsaus recept

Schnitzels met champignonroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De schnitzels inwrijven met zout en peper en door de bloem wentelen. Even laten rusten.
Champignons en prei fijn snijden.
Schnitzels snel romdom bruin bakken en in ovenschaal leggen.
In overgebleven vet de champignons bruin bakken. De bosuitjes even meebakken en vuur laagzetten.
Roomkaas er doorheen roeren en dan de slagroom.
Vuur hoger zetten, blijven roeren en iets in laten koken.
Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.
De saus over de schnitzels heen schenken en 25 minuten in de oven van 200 graden celsius.

Serveersuggesties

Lekker met een makkelijk witlof salade erbij; Witlof fijn snijden en bittere gedeelte verwijderen. Rode ui even marineren in dressing van olie, azijn, peper zout suiker en knoflookpoeder. Blikje mandarijntjes erdoor, ui met marinade erdoor, garneren met geitenkaas met honing en wat peterselie. Wat rostirondjes erbij en eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzels met champignonroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Schnitzels met champignonroomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Oven op hetelucht of boven en onderwarmte?
    Arjan gaf dit recept op 6 januari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven