Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige zuurkoolschotel met tofu recept
Romige zuurkoolschotel met tofu recept

Romige zuurkoolschotel met tofu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stap 1. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en bewaar 150 milliliter kookwater. Verwarm de oven voor op 200 C. Fruit de uien in 2 eetlepels olie, voeg de tomatenpuree en de roerbakreepjes toe en roerbak 2 minuten. Roer het opgevangen kookwater erdoor. Meng de zuurkool in de ovenschaal met de helft van de room en wat peper en zout naar smaak. Schep de tofureepjes in tomatensaus erop. Stap 2. Giet de aardappelen af en stamp ze tot puree. Roer de rest van de kookroom erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de puree over de zuurkoolschotel en strijk de bovenkant glad. Bestrooi de bovenkant met het paneermeel en sprenkel de rest van de olie erover. Stap 3. Zet de schaal 35 minuten in het midden van de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige zuurkoolschotel met tofu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven