Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige visschotel recept
Romige visschotel recept

Romige visschotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden celcius. Ontdooi de spinazie in de magnetron of kook de spinazie gaar. Vet de ovenschaal in met wat boter. Aardappelpuree volgens de verpakking klaarmaken. Vis afspoelen, droogdeppen in de ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. Uien pellen en snipperen. In een braadpan olie verhitten en de uien circa 3 minuten fruiten. Monchou toevoegen en verhitten. Kaas en mosterd erdoor roeren en mengsel over de vis schenken / verspreiden. Spinazie erover verdelen. Vervolgens de aardappelpuree erover verdelen en tot slot wat geraspte kaas erover strooien. Circa 20 minuten in het midden van de oven plaatsen tot de vis gaar is en de schotel lichtbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven