Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rolladeschotel met perzik recept
Rolladeschotel met perzik recept

Rolladeschotel met perzik


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Fruit de schoongemaakte, gesneden uien in wat boter zachtjes glazig. Snijd de plakken rollade in kwarten. Vet een vuurvaste schaal in met boter en bedek de bodem met de glazige uien. Daarop de plakjes rollade. Strijk hierover de puree uit. Bedek de schotel helemaal met de schijfjes perzik. Verwarm de schotel in een op 180 graden C. voorverwarmde oven ongeveer 45 minuten. Maak ondertussen de saus: Breng in een steelpan de rolladejus met het sap van de perziken, de tomatenpuree en een klein scheutje ketjap naar smaak aan de kook. Bind dit met ma´zena tot sausdikte. Serveer de rolladeschotel met de saus apart. Deze pas op het bord over de schotel verdelen.

Serveersuggesties

Goed van te voren klaar te maken. De hoeveelheid uien lijkt erg veel maar dit is in dit recept echt nodig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rolladeschotel met perzik recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven