Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode koolschotel met gehakt en cranberry's recept
Rode koolschotel met gehakt en cranberry's recept

Rode koolschotel met gehakt en cranberry's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 minuten gaar.
Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie.
Bak het gehakt op hoog vuur rul, voeg zout en peper naar smaak toe.
Verwarm de rode kool.
Verwarm de oven voor tot 180 graden.
Verwarm de melk.
Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de melk en het ei tot een smeu´ge puree. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schep de rode kool op de bodem van een ovenschaal.
Verdeel er het gehakt over. Bestrooi met de uitjes en de cranberry's.
Verdeel er de aardappelpuree over.
Bestrooi het gerecht met de kaas en het paneermeel.
Bak de schotel in de voorverwarmde oven in 30 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode koolschotel met gehakt en cranberry's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven