Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode kool uit de oven met walnoten en appel recept
Rode kool uit de oven met walnoten en appel recept

Rode kool uit de oven met walnoten en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en bak hierin het gehakt met zout en peper rul. Kook intussen de aardappels gaar.
Verwarm de rode kool.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Giet de aardappels af en maak er met de melk, nootmuskaat en peper en zout een luchtige puree van. Verhit de helft van de boter en bak hierin de appelringen aan beide kanten lichtbruin.
Bestrooi met kaneelpoeder.
Verdeel het gehakt over de bodem van een ovenschaal. Schep de rode kool erop en daarop de appelringen.
Strooi er de walnoten over en dek af met een laag puree.
Bestrooi de puree mat paneermeel en verdeel de rest van de boter er in vlokjes over .
Zet het gerecht in het midden van de oven tot de bovenkant goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode kool uit de oven met walnoten en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven