Preischotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd hem in dunne reepjes.
    De even doorgaren in de magnetron (een minuut of 3).
    Bak de rul, verkruimel het er boven.
    Bak de mee met het .
    Doe de bij het / mengsel.
    Maak ondertussen de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Smelt de boursin in de kaassaus en eet smakelijk!
    DIT KAN OOK:
    Doe de aardappel/prei/gehakt in een ovenschotel, strooi er geraspte kaas over en even in de oven (10 minuten).
25
25
25

Variaties op Preischotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Preischotel
VariatieAantalGang
Preischotel14Ovenschotels
Aardappel-preischotel3Ovenschotels
Tartaar-preischotel1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Preischotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

He Corry was eeen makkelijke recept maar was echt heel lekker dank je wel :)
Vincent 17 april 2013
En wat doe je met het gemaakte sausje?
Angelina 31 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
734 kcal
36%2936 kcal
Vetten
56 g.
80%224 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Preischotel