Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige panga ovenschotel recept
Pittige panga ovenschotel recept

Pittige panga ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder het zaad uit de pepers en halveer ze in de lengte. Roer de sambal en de knoflook door de olie. Spoel de kappertjes af. verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een braadslee in met 1 theelepel olie en leg hier de tomaten, ui, pepers, laurier, kappertjes, pomedori en citroen in. verdeel de helft van de sambalolie over de groente. Laat dit geheel ongeveer 20 minuten in de oven garen. Haal de braadslee uit de oven. Leg de vis erbovenop en verdeel hierover de sardientjes en de rest van de olie. Zet je gerecht nog 15 minuten in de oven. Verdeel de vis en groenten over 2 borden en maal er wat peper en zout overheen. De citoen krijgt een licht zoet aroma dus het is heerlijk om deze boven de vis uit te knijpen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige panga ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven