Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindakaaspannekoeken recept
Pindakaaspannekoeken recept

Pindakaaspannekoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de pannekoekmix met de melk tot een glad papje, klop er de eieren door en de pindakaas. Verwarm in een koekepan een beetje boter en bak van het beslag grote dunne pannekoeken. Roerbak in een hapjespan de groente (paprika-spitskool-prei-tauge) totdat ze net zacht zijn. Roer er dan een theelepel sambal door en de knoflook. Vul de pannekoeken met het groentemengsel, rol ze op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Strooi er de kaas overheen en zet de schaal in de oven op 200 graden C tot de kaas is gesmolten. Smakelijk eten.

Allergenen Informatie

Voor dit pindakaaspannekoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven