Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante kipfilet met aardappel en spinazie recept
Pikante kipfilet met aardappel en spinazie recept

Pikante kipfilet met aardappel en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Meng 4 eetlepels olijfolie met zout, peper en cajunkruiden of paprikapoeder en bestrijk de kipfilets met dit mengsel. Boen de aardappelen met schil schoon, prik de schil hier en daar in en pof de aardappelen in ca. 6 minuten net niet gaar in de magnetron op 800 Watt. Snijd ze daarna in vieren. Leg de kipfilets naast elkaar op een bakplaat en rooster ze in ca. 12-1 5 minuten goudbruin en gaar. Leg de laatste 5 minuten de aardappelparten erbij, besprenkeld met 2 eetlepels olijfolie waaraan rozemarijn is toegevoegd. Roerbak intussen de spinazie in de rest van de olijfolie en voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer de spinazie bij de geroosterde kip en aardappelen.

Serveersuggesties

Vervang de rozemarijn met tijm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pikante kipfilet met aardappel en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven