Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paula's Shepherd Pie recept
Paula's Shepherd Pie recept

Paula's Shepherd Pie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de spinazie volgens de aanwezijgingen op de verpakking. Maak de aardaapelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rul het gehakt in een braadpan gaar. Voeg pepeer en zout naar smaak toe. Snijd de champignons in plakjes. Leg de ontdooide spinazie op de bodem van de ovenschotel. Verdeel de champignons hierover heen. Verdeel hierover heen het gerulde gehakt. Verdeel hier over heen de aardappelpuree. Bestrooi het geheel met geraspte kaas. Plaats het gerecht 20 minuten onder de grill.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paula's shepherd pie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven