Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastei met kip en groenten recept
Pastei met kip en groenten recept

Pastei met kip en groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200°C Bladerdeeg ontdooien, ui pellen en snipperen. Ei loskloppen. Kip met kipkruiden bestrooien. In pan boter verhitten. Kip en ui 4 min. bakken. Groenten en krieltjes toevoegen en dit ook 4 min. bakken. Roomkaas toevoegen en laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper en in de ingevette ovenschaal scheppen. Bladerdeegplakjes op elkaar leggen en uitrollen tot deeglap die iets groter is dan de ovenschaal. Rand van de schaal met water bestrijken, deeg op de rand leggen en aandrukken. Deeg met ei bestrijken. In midden van deeg klein rondje uitsteken. 30 minuten in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastei met kip en groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven