Paprika-gehaktpizza

Ingrediënten

+ -
print

Voor 20 stuks:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Week het brood in water.
  2. Pel en snipper 2 en de knoflook.
  3. Was de kruiden.
  4. Trek de blaadjes van de takjes en hak alles fijn op wat basilicum na.
  5. Knijp het brood uit en meng het samen met het gehakt, de , de , de knoflook en de kruiden.
  6. Breng op smaak met , en .
  7. Verdeel het gehaktmengsel over de bodem van een bakblik (ca. 32 x 39cm en 3,5 cm diep) en druk het aan.
  8. Bak de pizza in een voorverwarmde oven op 225 graden C.
  9. in 15 minuten.
  10. Schil de zoete en snijd hem in ringen.
  11. Maak de schoon en snijd in blokjes.
  12. Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
  13. Laat de uitlekken en halveer ze.
  14. Verhit 3 eetlepels en fruit hierin de uiringen.
  15. Voeg de toe en laat hem 4-5 minuten meebakken.
  16. Breng op smaak met en , Roer de erdoor.
  17. Roer de crème fraiche, de zigeunersaus, de ketchup en 3 eetlepels doorheen.
  18. Zet de oven op 200 graden C.
  19. Haal de gehaktpizza uit de oven beleg hem eerst met de tomaten en dan met de rest van de groenten.
  20. Giet de saus erover en bestrooi het geheel met .
  21. Bak de pizza nog een uur.
  22. Garneer met de rest van het basilicum en evt.
  23. met olijven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
94 kcal
4%1880 kcal
Vetten
5 g.
7%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%60 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Paprika-gehaktpizza