Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel van kippenragout, spinazie en aardappels recept
Ovenschotel van kippenragout, spinazie en aardappels recept

Ovenschotel van kippenragout, spinazie en aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de diepvriesspinazie op met de boter en laten ontdooien en gaar worden. Vermeng vervolgens de gare spinazie met de halve beschuit die fijngemaakt is. De kippenragout vermengen met de fijn gesneden ham en onderin leggen van een beboterde en vuurvaste ovenschaal. Leg de spinazie erop en deze bedekken met de in plakjes gesneden gare aardappels. De bovenste aardappelplakjes bedekken met een dun laagje paneermeel. Plaatst de schotel in een oven van 230 a 260 graden C. met overwegen bovenwarmte. De schotel goed warm laten worden en als er een bruin korstje zit op de schotel is het goed. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ovenschotel van kippenragout, spinazie en aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven