Ovenschotel van kippenragout, spinazie en aardappels

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Zet de op met de boter en laten ontdooien en gaar worden.
  2. Vermeng vervolgens de gare spinazie met de halve die fijngemaakt is.
  3. De kippenragout vermengen met de fijn gesneden en onderin leggen van een beboterde en vuurvaste ovenschaal.
  4. Leg de spinazie erop en deze bedekken met de in plakjes gesneden gare .
  5. De bovenste aardappelplakjes bedekken met een dun laagje .
  6. Plaatst de schotel in een oven van 230 a 260 graden C.
  7. met overwegen bovenwarmte.
  8. De schotel goed warm laten worden en als er een bruin korstje zit op de schotel is het goed.
  9. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • diepvriesspinazie en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in beschuit
  • beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in beschuit en paneermeel
  • boter of margarine, beschuit, paneermeel, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine, beschuit, paneermeel, boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine, beschuit, boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
82 kcal
4%328 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ovenschotel van kippenragout, spinazie en aardappels