Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel shoarma met zuurkool en rozijnen recept
Ovenschotel shoarma met zuurkool en rozijnen recept

Ovenschotel shoarma met zuurkool en rozijnen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bak de shoarma mooi bruin en voeg in de laatste minuut roomkaas toe. Roeren tot die gelijkmatig is verdeeld. Ondertussen zuurkool laten uitlekken en een pan met 0,4 liter melk plus 0,4 liter water opzetten. Als dat bijna kookt, uitzetten en de aardappelpuree erdoor roeren. Vet een ovenschaal in en doe de shoarma op de bodem. Verdeel de zuurkool over de shoarma en strooi er een handje blanke rozijnen op. Verdeel de puree met een spatel over de schotel en doe er wat strooikaas op. Dan alles in de oven op 180 graden C. gedurende 20 minuten en klaar is de schotel.

Serveersuggesties

Puree vervangen door aardappel schijfjes. Shoarma vervangen door gekruid en rulgebakken gehakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel shoarma met zuurkool en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven