Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met vis & sperziebonen recept
Ovenschotel met vis & sperziebonen recept

Ovenschotel met vis & sperziebonen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Sperzieboontjes koken en afgieten. Vers geperste knoflook en chilisaus erdoorheen roeren. Visfilets bestrijken met mengsel van olijfolie, peper, zout en dille. Onderin een ovenschaal leggen. De boontjes en cherrytomaatjes er overheen verspreiden. Tot slot dunne plakjes spek er over. Schaal in de oven ongeveer 5 minuten op 225 graden C tot het spek knapperig wordt. Daarna afdekken met aluminiumfolie en dan nog 5 tot 10 minuten in de oven, zodat de vis gaar kan worden.

Serveersuggesties

Serveren met witte rijst of gebakken aardappeltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met vis & sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven