Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met spruitjes en shoarma recept
Ovenschotel met spruitjes en shoarma recept

Ovenschotel met spruitjes en shoarma


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de spruitjes schoon, snijd ze aan de onderkant kruislings in (als het dikke spruiten zijn) en kook ze beetgaar in wat water met zout.
Verhit de olie in een koekenpan. Fruit hierin de uiringen, schep de uiringen eruit en bak in het bakvet de vleesreepjes bruin en gaar (voeg zo nodig nog wat olie toe).
Verwarm de melk met de boter.
Schep de spruitjes met zout en peper naar smaak door het vlees en de uiringen.
Schep in de ovenschaal.
Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk tot een luchtige puree.
Schep de puree op de spruitjes, bestrooi met de kaas en bak in ca. 25 minuten goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met spruitjes en shoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven