Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met rode aardappel, gehakt en broccoli recept
Ovenschotel met rode aardappel, gehakt en broccoli recept
Laatste update: 12 oktober 2016 om 19:10

Ovenschotel met rode aardappel, gehakt en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardappelen schoon en snijd deze in dunne plakjes. Broccoli zo klein mogelijk maken.
Gehakt rul bakken in de verhitte olijfolie. Voeg kleingesneden uien toe samen met zout en kruiden/specerijen.
Vet een ovenschotel lichtjes in. Stort het gebakken gehakt hier in en verdeel deze over de bodem.
Verdeel de zoete aardappel boven op het gehakt. Beetje zout en peper toevoegen. Dan de broccoli en daarop de ham en kaasplakjes goed verdelen, zodat het "luchtdicht" de oven in kan. Oven zetten op 190-200C - 4 5 min. Aan het eind even kijken of de aardappelen gaar zijn, anders 5 min. extra bakken.

Serveersuggesties

Altijd lekker met een komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met rode aardappel, gehakt en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven