Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met gehakt, tomaten en spekjes recept
Ovenschotel met gehakt, tomaten en spekjes recept

Ovenschotel met gehakt, tomaten en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels met een eetlepel komijnpoeder. Beleg een flinke ovenschaal met plakjes tomaat. Hieroverheen leg je de uienringen. Bak ondertussen het gehakt en de spekjes en voeg een kleingesneden ui toe. Voeg de kleingesneden peterselie, tomatenpuree en paneermeel toe. Als alles lekker bruin is, gooi je het in de ovenschaal en daar bovenop de in plakjes gesneden aardappel en de geraspte kaas. Zet dit in een voorverwarmde oven op 225 graden C. Na ongeveer een half uurtje is het klaar. Ik zelf serveer dit altijd met een lekkere bak sla. En de meeste mensen die dit bij mij hebben gegeten vinden het heerlijk. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met gehakt, tomaten en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven