Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met courgette en gehakt recept
Ovenschotel met courgette en gehakt recept

Ovenschotel met courgette en gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt bruin in een klontje boter, snij ondertussen de courgette in kleine blokjes. Voeg de groenten toe en bak deze een paar minuten mee.
Maak de puree zoals aangegeven op het pak, voeg hierbij 2 eetlepels kerriepoeder tijdens het roeren.

Deel de puree in tweeen en bedek de bodem van de ovenschaal met puree, daarop een laag groenten en vlees en dan de andere helft van de puree erop. Daarop een laagje kruidenpaneermeel.

Dan in de oven ongeveer 15 minuten (180 graden).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met courgette en gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven