Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ovenschotel met bospeen en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de puree en/of kook de aardappelschijfjes 10 min voor met zout.
Kook de wortelschijfjes 5 min voor.
Verhit olie in een grote pan/ wok en bak de ui, vervolgens gehakt erbij, dan wortelschijfjes erbij en kerrie en kaneelpoeder. Bak ongeveer 3 5 min en voeg dan de appelblokjes toe. Bak nog 3 min.
Verdeel het gehaktmengsel over een ingevette ovenschaal. Verdeel de aardappelschijfjes of de puree eroverheen en bestrooi met de kaas.
Zet 1 5 min in een voorverwarmde oven van 200 graden tot er een mooi bruin korstje op komt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met bospeen en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven