Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel met bietjes en gehakt recept
Ovenschotel met bietjes en gehakt recept

Ovenschotel met bietjes en gehakt


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200C. Aardappels schillen en in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaarkoken. Bietjes schillen en in plakken snijden. In hapjespan boter verhitten en ui 3 minuten zachtjes bakken. Bietenplakjes en tijm toevoegen, alles met deksel op de pan ca. 5 minuten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Het gehakt rulbakken, overtollig vet eraf laten lopen en gehakt bestrooien met zout en peper. Aardappels afgieten, even laten uitdampen en tot puree stampen. Melk, mosterd, 50 gram boter en zout en peper naar smaak, door de puree mengen. Bietjes in ingevette ovenschaal leggen, gehakt er over verdelen en afdekken met aardappelpuree. Schaal in het midden van de oven zetten en het gerecht in 27.5 minuten afbakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met bietjes en gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovenschotel met bietjes en gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ik heb mijn vrouw ermee verrast. Ze vond het erg lekker. Ik heb vegetarisch gehakt gebruikt met vegetarische spekreepjes. lekker!
  Herman Roovers gaf dit recept op 8 juni 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven