Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ovenschotel met aardappelen en spitskool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kool 5 minuten in weinig water met zout. Giet hem af en laat hem uitlekken.
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend bruin en rul. Roer de pastasaus erdoor.
Verdeel de kool over de bodem van een ovenschaal. Schep het gehaktmengsel erop. Haal de aardappelschijfjes los en verdeel ze over het gehaktmengsel.
Zet het gerecht in een voorverwarmde oven (225 graden)en laat het in +/- 35 min. door en door warm worden en de aardappeltjes mooi bruin kleuren. Garneer de ovenschotel met het bieslook.

Serveersuggesties

Wijntip Krachtig -Duc de Termes -Cotes de Saint-Mont Rouge

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel met aardappelen en spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven