Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse tortillaschotel recept
Mexicaanse tortillaschotel recept

Mexicaanse tortillaschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit de olijfolie in een grote ( wok)pan.
Bak het teentje knoflook met het gehakt in 5 min bruin.
Voeg de wokgroente toe en bak 5 min mee.
Laat in een vergiet de kidneybonen,mais en de gebroken boontjes uitlekken.
Daarna bij het gehakt mengsel toevoegen.
Bak de laatste minuut ook nog de cherrytomaatjes breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder,sambal en als je van extra pittig houd kun je ook een paar druppeltjes tabasco toevoegen.
Roer de pot salsa er door en verwarm even mee.
Schep het mengsel in een grote ovenschaal en verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas.
Zet de schotel ongeveer 1 5 min in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse tortillaschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven