Mexicaanse stapeltaart
Ingrediënten
- 1 pak Honig familiegerecht Mexicaanse wraps
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 500 gram runder(runder)gehakt
- 1 zakje soepgroente (300 gram)
- 150 gram geraspte jonge kaas
- ronde ovenschaal of quichevorm (minimaal 22 cm)
Bereidingswijze
Voeg de Mexicaanse kruidenmix met 100 milliliter water toe en verwarm het gehaktmengsel al omscheppend nog 1 minuut.
Leg een wrap in de ingevette ovenschaal. Schep er 1/5 van het gehaktmengsel op. Herhaal met de rest van de wraps en het gehaktmengsel. Eindig met een wrap.
Bedek voor liefhebbers van mild, de helft van de bovenste wrap met de koude tomatensaus. Roer de Mexicaanse spicemix door de andere helft van de tomatensaus en bedek er de andere helft van de wrap mee. Bestrooi de bovenkant met kaas.
Bak de wraptaart in de voorverwarmde oven 12.5 minuten tot de kaas gesmoten en goudbruin is.
Snijd de taart aan tafel in punten.
Serveersuggesties
In plaats van de soepgroente kan je ook 1 ui gesnippers, 1 rode paprika in blokes en 250 gram champignons in plakjes met het gehakt meebakken.
Meer Recepten
- Chephard’s Pie4 porties
25 minuten
kimmes - Mexicaanse ovenschotel4 porties
20 minuten
suusness - Vega ovenschotel4 porties
30 minuten
beamantel
Allergenen Informatie
Voor dit mexicaanse stapeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Mexicaanse stapeltaart