Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaanse stapeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Meng de mix voor tomatensaus met 150 milliliter water. Kook de soepgroente. Verhit de olie in een pan en rul het gehakt. Als het gehakt gaar is dan voeg je de (uitgelekte) soepgroente toe.
Voeg de Mexicaanse kruidenmix met 100 milliliter water toe en verwarm het gehaktmengsel al omscheppend nog 1 minuut.
Leg een wrap in de ingevette ovenschaal. Schep er 1/5 van het gehaktmengsel op. Herhaal met de rest van de wraps en het gehaktmengsel. Eindig met een wrap.
Bedek voor liefhebbers van mild, de helft van de bovenste wrap met de koude tomatensaus. Roer de Mexicaanse spicemix door de andere helft van de tomatensaus en bedek er de andere helft van de wrap mee. Bestrooi de bovenkant met kaas.
Bak de wraptaart in de voorverwarmde oven 12.5 minuten tot de kaas gesmoten en goudbruin is.
Snijd de taart aan tafel in punten.

Serveersuggesties

In plaats van de soepgroente kan je ook 1 ui gesnippers, 1 rode paprika in blokes en 250 gram champignons in plakjes met het gehakt meebakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse stapeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven