Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse schotel recept
Mexicaanse schotel recept

Mexicaanse schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt.
Snijd ondertussen de ui en paprika in kleine blokjes.
Als het gehakt bruin is, voeg je de tacomix toe. Laat het een paar minuutjes doorkoken. Voeg dan de ui toe en bak die een paar minuutjes mee.
Ondertussen doe je een laagje tortillachips op de bodem van de ovenschotel. Als het gehakt klaar is, doe je het in de schotel, over de tortillachips heen.
Voeg nu de paprika en de maïs toe en strooi wat geraspte kaas over het geheel heen. Leg er een tweede laag tortillachips overheen en gooi ook daar weer geraspte kaas overheen. Zet de schotel 15 minuten in de oven op 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven