Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Merguezworstjes met aardappel en ei recept
Merguezworstjes met aardappel en ei recept

Merguezworstjes met aardappel en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een braad- of kookpan. Doe er de tomatenpuree, de knoflook, de harissa, de gemalen komijn en het paprikapoeder bij. Roer alles door elkaar en voeg dan 5 deciliter water toe. Breng aan de kook en voeg zout toe. Schil de aardappelen en snijd die in gelijke blokjes. Snijd de merguezworstjes in tweeŽn. Leg de aardappelblokjes in een ovenschaal, verdeel de merguezworstjes daar overheen en bedek het geheel met de tomatensaus. Laat het gerecht 30 tot 40 minuten braden in een hete oven en voeg er wat water aan toe als dat nodig is. Breek er 5 minuten voor het einde van de braadtijd de 4 eieren over en laat die stollen. Dien het gerecht heet op met grote stukken Marokkaans brood en evt. verschillende salades.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit merguezworstjes met aardappel en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven