Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de , snijd ze in plakjes en kook ze 7 minuten in ruim kokend water met beetgaar.
  2. Was en snijd de in heel kleine stukjes.
  3. Maak de schoon, verwijder de graatjes en snijd het in stukjes.
  4. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

    Smelt de en voeg al roerend de toe.
  5. Laat het 1 minuut zachtjes koken.
  6. Voeg beetje bij beetje de toe en breng telkens al roerend aan de kook.
  7. Kook de saus al roerend op een laag vuur tot ze mooi gebonden is.
  8. Voeg de toe en laat deze al roerend smelten.
  9. Schep de erdoor en kook alles ongeveer 5 minuten.
  10. Schep de vis en 2/3 deel van de kaas erdoor en laat de kaas al roerend smelten.
  11. Breng het op smaak met en eventueel .
  12. Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal.
  13. Leg de aarappelplakjes erop en strooi de rest van de kaas erover.
  14. Gratineer het gerecht circa 5 minuten onder de hete grill.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, jong kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, melk, roomkaas, jong kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
388 kcal
19%1552 kcal
Vetten
22 g.
31%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Makreelovenschotel